Ελληνικό, αλλά όχι επίγειο το Euronews


Το Euronews μιλάει ελληνικά, από σήμερα στις 10:00 CET, στις οθόνες σας!
Αρχίζει η εκπομπή του προγράμματος του Euronews στην ελληνική γλώσσα. Η ελληνική υπηρεσία του Euronews θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλο τον πλανήτη.
Η 12η γλωσσική έκδοση του euronews, της οποίας η προσαρμογή, για πρώτη φορά στην ιστορία του ειδησεογραφικού πρακτορείου, θα γίνεται στη χώρα της ομιλούμενης γλώσσας, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα μεταδίδεται από τη Λυών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της 100% θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Euronews βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας όπου στεγάζεται και η ελληνική αίθουσα σύνταξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη μετάδοσης της ελληνικής έκδοσης του Euronews συμπίπτει με την κυπριακή προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρεμιέρα της μετάδοσης της ελληνικής έκδοσης του προγράμματος θα γίνει τηλεοπτικά την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί, επίσης, λίγες ώρες νωρίτερα, μέσω του δικτυακού τόπου του σταθμού gr.euronews.com (επίσης σε ζωντανή μετάδοση), καθώς και μέσω των εφαρμογών Euronews Express και Live, θα είναι δε σύντομα διαθέσιμη μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του Euronews.

πηγή: mediablog.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.