Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία


Με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για συνάντηση Σαββίδη – Γκαρσία και διευκρινίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί το είδος της νέας συνεργασίας τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησης με τον Πάμπλο Γκαρσία για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας όπως κάνει γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση. 

Σε αυτή διευκρινίζεται ότι μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία, στην οποία οι δύο πλευρές άφησαν πίσω το παρελθόν. 

Το σημαντικό όμως από αυτή είναι πως η ΠΑΕ ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί συνάντησης του Ιβάν Σαββίδη με τον πρώην άσο του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Έπειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση. 

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας".

πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.