Η ταινία της ημέρας: Το δέρμα που κατοικώ


του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Με τη γυναίκα του να έχει υποστεί καθολικά εγκαύματα σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Δρ. Ρομπέρ Λεντγκάρντ, διαπρεπής πλαστικός χειρούργος, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο δέρμα, για να την σώσει. Εκτός από τα χρόνια και τα χρήματα που ξοδεύει στην έρευνα και τα πειράματά του, ο Ρομπέρ χρειάζεται τρία ακόμα πράγματα: κανέναν ενδοιασμό, έναν συνεργό κι ένα ανθρώπινο πειραματόζωο. Οι ενδοιασμοί δεν υπήρξαν ποτέ πρόβλημα. Η Μαρίλια, η γυναίκα που τον φρόντιζε απ' τη μέρα που γεννήθηκε, είναι η πιο πιστή συνεργός. Όσο για το ανθρώπινο πειραματόζωο...

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας


1 σχόλιο:

  1. e-mail: glyfsec@xinis.com
    Νέες Εγκαταστάσεις : Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
    ΤΗΛ:. 2109640117 - 2109604783
    Σπουδές στις Εναλλακτικές Θεραπείες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
    Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης
    Διατηρώντας για παραπάνω από μισό αιώνα πιστά, το όραμα για ποιοτική εκπαίδευση και άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας για κάθε νέο και νέα που εισέρχεται στην οικογένεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τις σπουδές του, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για τα ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα της Ακαδημαικής Περιόδου 2014.

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) σου παρέχει την δυνατότητα να εξειδικευτείς στις Εναλλακτικές Θεραπείες και να σπουδάσεις Μασάζ δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια αποκτώντας παράλληλα προοπτικές για επιτυχημένη σταδιοδρομία.

    Τα μαθήματα που πρόκειται να παρακολουθήσεις είναι τα εξής: Σουηδικό Μασάζ, Νευρομυϊκό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ Προσώπου, Μασάζ Αυχένα – Ώμων, Μάλαξη Κυτταρίτιδας και Αδυνατίσματος, Hot Stones , Σιάτσου, Rezouvance, Reiki, Ζωνορεφλεξολογία, Ταιλανδέζικο Μασάζ, Trigger.

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, επιπλέον και μέσα από μια σειρά αποκλειστικών συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει, σου παρέχει την δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής άσκησης σε επαγγελματικούς χώρους και ινστιτούτα ομορφιάς.

    Το πρόγραμμα Εναλλακτικές Θεραπείες του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας απευθύνεται :
    Σε επαγγελματίες του χώρου των εναλλακτικών θεραπειών που επιθυμούν να γίνουν ανταγωνιστικοί, σε φυσιοθεραπευτές, σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, σε σπουδαστές ΙΕΚ και Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών

    Για να ζητήσετε πληροφορίες ηλεκτρονικά κάντε κλικ εδώ
    Νέες Εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117 (Απέναντι από τη στάση λεωφορείων ‘’Καράγιωργα’’ 4η στάση από το ΜΕΤΡΟ Ελληνικού προς Γλυφάδα)
    www.keasxini.edu.gr
    https://www.facebook.com/KeasXiniGlyfadaHealthBeauty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © 2013 Sto Monitor.