Το δικαίωμα στη φούστα ανακάλυψαν οι άνδρες οδηγοί τρένων στη Σουηδία



Ιδιαίτερα εφευρετικοί αποδείχθηκαν οι οδηγοί τρένων στη Σουηδία. Οταν η εταιρία τους απαγόρευσε να πηγαίνουν στη δουλειά φορώντας σορτς, εκείνοι βρήκαν άλλο τρόπο για να μην ζεσταίνονται. Εβαλαν στην γκαρνταρόμπα τους τη φούστα!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι άνδρες οδηγοί μίας συγκεκριμένης γραμμής τρένων στη Στοκχόλμη προκαλούν βλέμματα απορίας, καθώς πηγαίνουν στη δουλειά φορώντας φούστα. Οπως παραδέχονται, δεν πρόκειται για αυθόρμητη κίνηση, αλλά για κάτι που σχεδίασαν από το χειμώνα, όταν η νέα εταιρία που ανέλαβε τη συγκεκριμένη γραμμή τους ανακοίνωσε πως απαγορεύεται το σορτς για λόγους ευπρέπειας.




«Πρέπει να δείχνουν αξιοπρεπείς όταν μας εκπροσωπούν. Αν ένας άνδρας θέλει να φορέσει φούστα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να τους αποτρέψουμε από αυτό θα ήταν διάκριση», είπε στέλεχος της εταιρίας.

«Ο καιρός είναι πολύ ζεστός. Οπότε και με τη φούστα είμαστε άνετοι», είπε ένας από τους οδηγούς και πρόσθεσε: «Οι επιβάτες μας κοιτάζουν απορημένοι, αλλά έως τώρα δεν έχει πει κανείς τίποτα. Δεν με ενοχλεί, το ζήτημα είναι να δροσιζόμαστε!».




0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.