ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ


Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

Ακόμα και όσους τον ήξεραν μόνο από την τηλεοπτική του καριέρα ή από την περιπέτεια που είχε μετά το τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, που τελικά στάθηκε μοιραίο.

Ο 26χρονος ηθοποιός κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Πάλεψε με τον θάνατο μέχρι την τελευταία στιγμή. Σαν γνήσιος μαχητής που κοιτά τον εχθρό στα μάτια. Τελικά δεν τα κατάφερε... Μετά από έξι εβδομάδες στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, ο Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Μια σοβαρή λοίμωξη ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον δημοφιλή ηθοποιό στην απέναντι όχθη, εκείνη τη σκοτεινή και αιώνια.

Έφυγε πριν λίγες ώρες, βυθίζοντας οικογένεια και φίλους σε ένα πένθος βαρύ.

Να αναφέρουμε ότι ο νεαρός ηθοποιός νοσηλευόταν σε κώμα εδώ και δύο μήνες ύστερα από τροχαίο που είχε ένα κρύο πρωινό στην Αττική Οδό. Διερχόμενο αμάξι της Αττικής έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο smart του Τόμας, και τον τραυμάτισε σοβαρά. Τα πρώτα λόγια των γιατρών κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν «εξερράγη ο εγκέφαλός του».

Καλό ταξίδι να ΄χεις Τόμας...

πηγή: pelop.gr


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.