Ζακ Γαλιφιανάκης: Έκοψα το ποτό όταν δύο άνδρες με έφτυσαν στο πρόσωπο

Ζακ Γαλιφιανάκης: "Έκοψα το ποτό όταν δύο άνδρες με έφτυσαν στο πρόσωπο"

Είναι από τους πιο ταλαντούχος κωμικούς της γενιάς του στο Χόλιγουντ, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών "Hangover".

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης αυτή τη φορά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ.

"Το ποτό είχε αρχίσει να μου δημιουργεί μεγάλα προβλήματα"εξομολογήθηκε φανερά αδυνατισμένος, ο σταρ και αναφέρθηκε στο περίεργο περιστατικό που τον βοήθησε να πάρει την τελική απόφαση…

"Γυρίζοντας ένα βράδυ στο σπίτι με τα πόδια, έχοντας πιει αρκετό ουίσκι και ακούγοντας μουσική με τα ακουστικά, ένας τύπος μου έκοψε το δρόμο με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Μεθυσμένος και ενοχλημένος χτύπησα το αμάξι με το χέρι μου, όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δευτερόλεπτα αργότερα κάποιος με χτύπησε ελαφρά στον ώμο. Γύρισα και δύο τεράστιοι άνδρες βγήκαν έξω και ταυτόχρονα με έφτυσαν στο πρόσωπο!".

Όπως τόνισε δεν τον έχουν ξαναφτύσει ποτέ στο πρόσωπο, τουλάχιστον για μη σεξουαλικούς λόγους και ότι είπε ότι έμεινε έκπληκτος. Καθώς οι τύποι με το αυτοκίνητο απομακρύνονταν πήρε ένα μπουκάλι από έναν κάδο απορριμμάτων και φώναξε: "Κανείς δεν φτύνει τον Γαλιφιανάκη στο πρόσωπο".

Πηγή: news.gr


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.