Οι… γκέι περιπέτειες του Μάικλ Ντάγκλας

Ο διάσημος ηθοποιός επιδίδεται σε ερωτικές σκηνές με τον… Ματ Ντέιμον

Με το ένα μάτι βαμμένο, για να αναδεικνύει τη θηλυπρεπή πλευρά του, πόζαρε στο φακό για το εξώφυλλο του περιοδικού New York. Κι αν αναρωτιέστε τι συνέβη στον Μάικλ Ντάγκλας και άρχισε ξαφνικά να μακιγιάρει το μισό του πρόσωπο, η απάντηση είναι απλή… Του συνέβη ο Λιμπεράτσε!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται τον εκκεντρικό μουσικό, τη θρυλική περσόνα της αμερικάνικης σόουμπιζ, τον Λιμπεράτσε στην ταινία "Liberace: Behind the Candelabra".

Μεσουράνησε για τέσσερις δεκαετίες και απασχόλησε τα μέσα για το ιδιαίτερο lifestyle του. Αν και ό ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια την ομοφυλοφιλία του, παρόλ’ αυτά δεν είναι λίγες οι ιστορίες από τις σεξουαλικές του περιπέτειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μια εξ αυτών αφορά τη ζωή του με το σύντροφό του, Σκοτ Θόρσον, που στο φιλμ ενσαρκώνει ο Ματ Ντέιμον.

Οι δυο ηθοποιοί επιδίδονται σε πολλές ερωτικές σκηνές, τις οποίες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ, κατάφεραν να τις γυρίσουν με την πρώτη! Πώς ήταν όμως το φιλί με τον Ντέιμον;

Ο Ντάγκλας απαντά χαρακτηριστικά: "Μόλις δοκιμάσεις το πρώτο φιλί εξοικειώνεσαι… Με το Ματ δεν κάναμε πρόβες τις επίμαχες σκηνές, αλλά διαβάσαμε το σενάριο και για το λόγο αυτό δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου. Με την πρώτη της πετύχαμε!".


Να σημειωθεί πως πρόσφατα, η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εισήχθη εσπευσμένα σε ψυχιατρική κλινική, μιας και πάσχει από διπολική διαταραχή. 

πηγή: news.gr









0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.