Νίκος Γκάνος: Μέσα σε τρία χρόνια, έχασε τον πατέρα του και τα δυο του αδέρφια!



Για τις τραγικές απώλειες στην οικογένεια του, που τον σημάδεψαν σε εφηβική ηλικία, μίλησε ο Νίκος Γκάνος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα".

Ο τραγουδιστής, μέσα σε τρία χρόνια, έχασε τα δυο του αδέρφια και τον πατέρα του, κάτι που όπως είναι φυσικό, του άλλαξε μια για πάντα τη ζωή.

Η πρώτη τραγική απώλεια, ήρθε όταν ο Νίκος Γκάνος ήταν 14 ετών, και «έχασε» την τότε 16χρονη αδερφή του από τροχαίο με μηχανάκι, όπου ήταν συνεπιβάτης:

«Πρώτα, έχασα την αδερφή μου, όταν ήμουν 14. Εκείνη ήταν 16, και ήμουν πολύ δεμένος μαζί της. Δεν το πίστευα όταν έγινε αυτό. Ήμουνα σε ένα πάρτι γενεθλίων όταν το έμαθα. Πήγα σπίτι, είδα την πόρτα ανοιχτή, πολύ κόσμο μέσα, και κατάλαβα πως κάτι κακό έγινε. Μέχρι και την κηδεία, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Υπήρχε πάρα πολύς θυμός. Στο σπίτι, υπήρχε μια θλίψη, μια μιζέρια. Άλλαξε εντελώς το κλίμα. Μου δημιουργούσε μια μιζέρια όλο αυτό».

Ένα χρόνο μετά την αδερφή του, χάνει και τον 18χρονο, τετραπληγικό αδερφό του:

«Ήταν ένα μωρό, που μεγάλωνε στο κρεβάτι. Ζούσε στο σπίτι. Απλά σταμάτησε η καρδιά του. Οι γιατροί, μας είχαν ενημερώσει πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Κάπως το περιμέναμε αυτό».

Σαν να μην έφταναν οι δυο παραπάνω απώλειες, μετά από ένα χρόνο χάνει και τον πατέρα του ξαφνικά!

«Ξαφνικά “έφυγε”. Όλα έγιναν απανωτά. Δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε, και να βγάλουμε λίγο τα μαύρα, να φύγει η μιζέρια από το σπίτι».

πηγή: star.gr


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.