Θερμή υποδοχή για τους πρωταθλητές Ευρώπης.


Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν συγκεντρωμένοι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού προκειμένου να υποδεχτούν με τιμές ηρώων τους Πρωταθλητές Ευρώπης, που έφτασαν στην Ελλάδα λίγο μετά τις 18:30.

Παρά τη βροχόπτωση, οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν από νωρίς να συγκεντρώνονται στο χώρο του αεροδρομίου, με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ερυθρόλευκων οπαδών να καταφτάνουν διαρκώς για να στήσουν ένα τρελό πανηγύρι υποδοχής για τον βασιλιά της Ευρώπης, τροπαιούχο Ολυμπιακό.


Οι Άντιτς και ο Παπανικολάου έκαναν την αρχή ανεβαίνοντας στην οροφή του πούλμαν, κρατώντας το τρόπαιο της Euroleague. Οι φίλοι της ομάδας κάλεσαν και τους άλλους παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τη συνέχεια σηκώνοντάς το τρόπαιο με τους οπαδούς να απαντούν με το σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος". 

Ακολούθησαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Πάουελ, Λο, Χάινς, ενώ φυσικά δεν μπορούσε να λείψει και ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.

Το γλέντι των ερυθρολεύκων συνεχίστηκε και στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού παρέμειναν, αποθεώνοντας την ομάδα τους μέχρι αργά το βράδυ. 

πηγή: news.gr




0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.