Είκοσι μαχαιριές από κλόουν - τρόμο. Στο Παίδων μεταφέρθηκε ο 11χρονος


Είκοσι μαχαιριές από κλόουν - τρόμο. Στο Παίδων μεταφέρθηκε ο 11χρονος
Σε σοβαρή κατάσταση αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του μεταφέρθηκε διασωληνωμένο λίγο μετά από τις 12.00 το μεσημέρι στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» το 11χρονο παιδί που χθες το βράδυ έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης με δράστη 20χρονο Ολλανδό – κλόουν σε ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.


Μέσα σε ελάχιστες ώρες, οι διακοπές για το 11χρονο παιδί και την οικογένειά του από τη Ρωσία οι οποίοι είχαν καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου (24 χιλιλόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου) μετετράπησαν σε εφιάλτη.
Ο μικρός βρισκόταν από νωρίς χθες το απόγευμα στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, μαζί με τους γονείς του.
Κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είχε χάσει το laptop και το κινητό του τηλέφωνο και επέμενε να τα ψάξει στους χώρους του ξενοδοχείου.
Κατά τις 9.00 το βράδυ, οι γονείς του ανησύχησαν από την παρατεταμένη απουσία του μικρού παιδιού και άρχισαν να το αναζητούν.
Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του.
Ετσι στις 12.00 το βράδυ κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας «εξαφάνιση» του 11 χρονου.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση.
Το παιδί βρέθηκε τελικά γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα αιμόφυρτο σε ένα πάρκινγκ απέναντι από το ξενοδοχείο, φέροντας περίπου 20 τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στην πλάτη.
Μία από τις μαχαιριές το έχει πλήξει στη σπονδυλική του στήλη. Προτού χάσει εντελώς τις αισθήσεις του πρόλαβε να γνωστοποιήσει στους αστυνομικούς ότι ο δράστης ήταν ο 20χρονος κλόουν του ξενοδοχείου...
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε να παραλάβει το παιδί, το μετέφερε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Ωστόσο, η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου κατέστησε αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία και έγινε με C -1 30 που έφθασε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας στις 11.30.
Στο C – 130 το συνόδευε η μητέρα του ενώ όπως έγιονε γνωστό στους δύο γονείς του θα παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη, σκοπό προς τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν και Ρώσοι διερμηνείς.

Είκοσι μαχιαριές
Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, κατά τη διάρκεια της αρχικής εξέτασης, διέγνωσε 20 μαχαιριές στην πλάτη, τον θώρακα και το χέρι του άτυχου αγοριού από τη Ρωσία.
Από τις πρώτες εξετάσεις δεν προέκυψαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, ενδεχόμενο που ερευνάται και από τις αρχές, ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για ανίχνευση γενετικού υλικού.
Το 11χρονο δεν έχει εσωτερική αιμορραγία και δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα, ενώ χρειάζεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του τραύματος στη σπονδυλική στήλη.

Ομολόγησε ο κλόουν της φρίκης
Ο 20χρονος Ολλανδός και δράστης της επίθεσης έχει ήδη ομοπλογήσει την επίθεση. Εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο γύρω στις 12.30 τπ βράδυ και κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για το παιδί.
Ο Ολλανδός ομολόγησε την πράξη του, ενώ στο σακίδιό του, το οποίο βρέθηκε τη στιγμή που ο άνδρας προσπαθούσε να το κρύψει, βρέθηκαν ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχε κλέψει από το παιδί και κρύψει έξω από το ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CretaLive ο 20χρονος κατέθεσε ότι το παιδί τον πλησίασε και του ζήτησε τα πράγματά του. Ο Ολλανδός παρέσυρε το παιδί στο πάρκινγκ όπου και το μαχαίρωσε, ενώ κατόπιν ... είχε την ψυχραιμία να πλύνει το μαχαίρι και να το κρύψει σε πυροσβεστική φωλιά, κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τη δουλειά του...

Πηγή: Cretalive.gr



1 σχόλιο:

  1. Κανονικά θέλει να του βάλουν το μαχαίρι εκεί που πρέπει να μην το γράψω και να το γυρίσουν 20 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © 2013 Sto Monitor.