Απόψε ο 1ος ημιτελικός της Eurovision (Live και Sto Monitor)Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και έτσι έφτασε η μέρα που περίμεναν όλοι οι Eurofan και άλλοι φίλοι του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού την Eurovision 2013 58ος Διαγωνισμός φέτος.

1ος ημιτελικός και 16 χώρες κονταροχτυπιούνται για μια θέση στον τελικό μαζί με την Κύπρο και την αγαπημένη μας Δέσποινα Ολυμπίου.

 Το Show θα ξεκινήσει με ένα cardpostal όπου μια πεταλούδα (σήμα κατατεθέν για το 2013) θα κάνει το γύρω της Ευρώπης περνόντας και από την Μύκονο. Στην σκηνή για να τραγουδήσει θα ανέβει η περσινή νικήτρια της Eurovision Loreen με μια χορωδία παιδιών σχολικής ηλικίας 70 ατόμων.

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί κανονικά στην ΝΕΤ ώρα: 22:00
Στην Ελληνική αναμετάδοση θα ακούσουμε τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου.Sto Monitor θα μεταδώσουμε ζωντανά τον αποψινό ημιτελικό στην Αρχική σελίδα από live web μέσω της ΕΡΤ για τους φίλους του διαγωνισμού που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

1. Αυστρία
2. Εσθονία
3. Σλοβενία
4. Κροατία
5. Δανία
6. Ρωσία
7. Ουκρανία
8. Ολλανδία
9. Μαυροβούνιο
10. Λιθουανία
11. Λευκορωσία
12. Μολδαβία
13. Ιρλανδία
14. Κύπρος
15. Βέλγιο
16. Σερβία

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι συμμετέχοντες χώρες του 1ου ημιτελικού καθώς και 2 χώρες από τις big5 Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και η διοργανώτρια χώρα Σουηδία.

Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δείχνουν πως θα περάσουν στον Τελικό οι παρακάτω χώρες:

1. Αυστρία
2. Ιρλανδία
3. Βέλγιο
4. Μολδαβία
5. Δανία
6. Ρωσία
7. Ουκρανία
8. Ολλανδία
9. Σερβία
10.Λευκορωσία

Δωστε την θετική σας ενέργεια στην Κύπρο και την ψήφο σας όσοι βρίσκεστε στο εξωτερικό !!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.