Paris Jackson: Οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας - Οι «κόντρες» με την επιστροφή της μητέρας της

Συνεχείς ενημερώσεις γύρω από την απόπειρα αυτοκτονίας της Paris Jackson βγαίνουν στη δημοσιότητα, προσπαθώντας να συμπληρωθεί το παζλ όλων όσων την έκαναν να πάρει αυτήν την απόφαση η οποία ευτυχώς στάθηκε ανεπιτυχής

Μπορεί η Paris Jackson να πήρε ποσότητα χαπιών που δίνονται για την πτώση του πυρετού αλλά και να έκοψε τις φλέβες της, όμως όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία δεν είχε σκοπό να πεθάνει αφού η κόρη του Michael Jackson είχε πάρει νωρίτερα σε γραμμή για βοήθεια σε άτομα με τάσεις αυτοκτονίας.

"Ήθελε την προσοχή των άλλων, ήθελε να σωθεί. Δε θα τηλεφωνούσε σε γραμμή βοήθειας αν ήθελε να πεθάνει", ανακοίνωσε η αστυνομία στο TMZ. Προσέθεσε ότι όταν έφτασε το ασθενοφόρο η ίδια αμέσως δέχτηκε να τη βοηθήσουν και δεν έφερε καμία αντίσταση.

Μάλιστα, πρόσφατες φωτογραφίες της Paris έδειχναν σημάδια αυτοτραυματισμού στα χέρια - προάγγελος της απόπειρας που έκανε πριν από μερικές ώρες.


Ένας ακόμη προάγγελος ήταν και τα tweets της πριν αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, τα οποία μαρτυρούσαν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της νεαρής Paris.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
Η οικογένεια της Paris ανακοίνωσε ότι είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται στην κλινική του Λος Άντζελες λαμβάνοντας θεραπευτική αγωγή.
"Το να είσαι μια 15χρονη ευαίσθητη έφηβη είναι πολύ δύσκολο όποιος και αν είσαι. Είναι δύσκολο όταν χάνεις τον πατέρα σου, όπως η Paris τον μπαμπά της. Η Paris είναι καλά στη υγεία της και λαμβάνει την κατάλληλη αγωγή", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.
Στο πλευρό της Paris είναι και η μητέρα της, Debbie Rowe, η οποία εθεάθη στο σπίτι της κόρης της να συνομιλεί με αστυνομικούς που είχαν καταφθάσει.

Οι εξετάσεις, ο θάνατος του Jackson και το δικαστήριο

Φίλος της οικογένειας υποστηρίζει πως ο χαμός του πατέρα της το 2009 στοίχισε στην Paris η οποία υποφέρει από κατάθλιψη. Παράλληλα, στο σχολείο της δίνει εξετάσεις ενώ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου του Michael Jackson γεγονότα που φαίνεται να πίεσαν την έφηβη Paris.
Ένα ακόμη στοιχείο είναι η σύγκρουση της Paris με τον μικρό της αδελφό, Prince ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί το ότι η αδελφή του θέλει να έχει σχέσεις με τη μητέρα τους, Debbie.
Η 15χρονη μετά το χαμό του βασιλιά της ποπ ήθελε να αποκτήσει επικοινωνία με τη βιολογική της μητέρα κάτι που δεν εγκρίνει η υπόλοιπη οικογένεια. Εκτός από το Prince, αντίθετη με την απόφαση-θέληση της Paris είναι και η γιαγιά της, Katherine.

πηγή: cosmo.gr




0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.