Κανόνες Επιβίωσης Στα Horror Movies


Κανόνας 1. Αν ανήκεις στην κατηγορία της super sexy γκόμενας ή του αστειούλη της παρέας(κάποιοι κακεντρεχής θα σε έλεγαν και ο μαλάκας της παρέας) τότε τα ψωμιά σου σε περίπτωση που έρθεις αντιμέτωπος με ένα serial killer είναι λιγοστά. Για την ακρίβεια συγκαταλέγεσαι στα πρώτα θύματα του.

Κανόνας 2. Το τρέξιμο ειδικά στο δάσος δεν είναι και η καλύτερη ιδέα καθώς κατά 99,9999999999 τις εκατό κάπου θα σκουντουφλήσεις και θα σωριαστείς φαρδύς πλατύς στο έδαφος συνήθως και με ένα ελαφρύ στραμπούληγμα στο πόδι.

Κανόνας 3. Ποτέ μην πεις ότι επιστρέφω σε λίγο. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ! Θες να το πεις ειρωνεία της τύχης;, ο serial killer σε περιμένει στην επόμενη γωνία ή στο επόμενο δέντρο εξαρτάται που βρίσκεσαι.

Κανόνας 4. Αν κατά τύχη έχεις πετύχει τον serial killer και τον έχεις αφήσει αναίσθητο τότε τελείωνε ολοκληρωτικά μαζί του. Μαχαίρωσε τον ξανά και ξανά, κόψε του το κεφάλι, βράσε τον σε καυτό νερό. Κάνε κάτι! Γιατί διαφορετικά να είσαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει.

Κανόνας 5. Τα παρακαλετά τύπου ¨σας παρακαλώ μη με σκοτώσετε, τι σας έκανα; λυπηθείται με κ.τ.λ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. Τι τον περάσατε τον serial killer κανένα αισθηματία που με το πρώτο παρακαλετό θα αρχίσει να χαρίζει ζωές; Το ταμείο ανεργίας περιμένει κύριοι και κυρίες μου και δεν είναι εποχές για σκόντο.

Δες τους υπόλοιπους 5 Κανόνες στο www.Bloodyfever.com

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.