H Kim Kardashian αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και το γιόρτασε με τις φίλες της

Μόνο τηλεοπτικά θα μπορούσε να μοιραστεί την είδηση για το αν είναι αγόρι ή κορίτσι το μωρό που περιμένει από τον Kanye West και συγχρόνως το γιόρτασε με τις κολλητές διάσημες φίλες της σε ένα πανέμορφο baby shower.

Ε ναι λοιπόν, η Kim Kardashian περιμένει κορίτσι.
Το κορίτσι του Kanye West, η reality τηλεπερσόνα που έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για την εγκυμοσύνη  της, η γυναίκα που όσα κιλά και αν έχει πάρει δεν αποχωρίζεται ποτέ τα στενά της ρούχα και τα ψηλοτάκουνα high fashion παπούτσια της, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της στην πρεμιέρα της νέας σεζόν "Keeping Up With The Kardashians".


Μα που άλλού;
Ο Dr Paul Crane, ο οικογενειακός τους γιατρός, ξέσπασε σε γέλια μόλις έμαθε πως οι τρεις αδερφές Kardashian μαζί με τη μητέρα τους, Kris Jenner, περίμεναν να ακούσουν την είδηση.

Και μόλις ακούστηκε πως το παιδί είναι κατα΄99% κορίτσι ολόκληρη η οικογένεια χάρηκε και σίγουρα και ο Kanye West, ο οποίος δεν ήταν μαζί τους (τι πρωτότυπο), αλλά μας πληροφόρησε η Kim πως πάντα ήθελε κορίτσι, οπότε σίγουρα θα είναι χαρούμενος και αυτός.

Την ίδια μέρα η μέλλουσα μητέρα έκανε το καθιερωμένο baby shower μαζί με 50 καλεσμένους, στο σπίτι της Shelli Azoff, στο Beverly Hills. Η Shelli (επειδή θα την έχεις την περιέργεια) είναι η γυναίκα του πρώην μάνατζερ του Kanye West.

Ανάμεσα στις φιλενάδες ήταν και η Maria Menounos μαζί με τη μητέρα της Litsa.

πηγή: cosmo.gr




0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.