Αγγελική Ηλιάδη: Ο Λιάγκας δε με ρώτησε για τη Eurovision επειδή ντράπηκε!


Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει η τραγουδίστρια για την αντίδρασή της όταν άκουσε τον Γιώργο Λιάγκα να κριτικάρει το υποψήφιο για την Eurovision τραγούδι της, αλλά και για την επόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση στο Πρωινό mou που δεν έγινε καμία αναφορά στο θέμα.

"Το θεωρώ ένα γυφτοτουρκομπαρόκ άθλιο! Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό! Δεν θέλω να μας εκπροσωπήσει! Είναι άθλιο! Ντροπιαστικό! Εξευτελιστικό!", είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας για το υποψήφιο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Τι λέει η τραγουδίστρια σήμερα;

"Εκνευρίστηκα πάρα πολύ! Νόμιζα ότι κάτι έπαθε εκείνη τη στιγμή και ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί συγχύστηκε τόσο πολύ. Γενικά ο Γιώργος στις αντιδράσεις του έχει μια υπερβολή. Αλλά δεν κρύβω ότι σοκαρίστηκα όταν τον είδα να μιλάει με τέτοια λόγια και θεωρώ ότι κάπου ήταν άδικος μαζί μου.", λέει η Αγγελική Ηλιάδη και συνεχίζει: "Μάλιστα, όταν με φιλοξένησε στην εκπομπή του, περίμενα ότι θα με ρωτούσε για τη Eurovision, αλλά δεν το έκανε. Υποθέτω ότι θα ντράπηκε".


Πηγή: www.xespao.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.