Τη Δευτέρα τα σπουδαία για τις αδειοδοτήσεις ΠΑΣ και Παναθηναϊκού


Το κλιμάκιο της UEFA που βρισκόταν από την Πέμπτη στην Αθήνα για να ελέγξει αν έγινε με όλες τις προϋποθέσεις του νόμου η αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνη του Παναθηναϊκού, αναχώρησε το Σάββατο από τη χώρα μας.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν αυτές τις τρεις μέρες στην Αθήνα, θα συντάξουν έκθεση-πόρισμα πιθανότατα τη Δευτέρα και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control Panel της UEFA ποια ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, μετά από ενδελεχείς ελέγχους στα γραφεία της ΕΠΟ, είδαν τελικά μόνο τους φακέλους των πρασίνων και των Γιαννιωτών, για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν οι μοναδικές ΠΑΕ που είχαν δύο αρνητικές εισηγήσεις (σε πρώτο και δεύτερο βαθμό) από το τμήμα αδειοδότησης της ομοσπονδίας και μία απορριπτική απόφαση από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Τα οικονομικά στοιχεία των δύο συλλόγων "ξετινάχτηκαν" από το κλιμάκιο της UEFA, που ζητούσε συνεχώς διευκρινίσεις, αποδείξεις και επιπλέον έγγραφα.

Ο φάκελος της Ξάνθης δεν κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί, μιας και πήρε την άδεια από τον πρώτο βαθμό και φυσικά με θετική εισήγηση.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.