Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο νόμιζε ότι τα ξέρει όλα


Όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις έτσι και σε αυτή του Μουρίνιο με το Ρονάλντο προκύπτουν κατά καιρούς διαφωνίες. Ο Μουρίνιο, φαίνεται πως είχε στη μπούκα από καιρό τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν παρέλειψε μετά τη φυγή του από τη βασίλισσα να πει για τον συμπατριώτη του ότι “νόμιζε πως τα ήξερε όλα”.

“Είχα μόνο ένα πρόβλημα μαζί του, πολύ απλό, πολύ βασικό, το οποίο ήταν όταν ένας προπονητής ασκεί κριτική σε έναν παίκτη από τακτικής απόψεως, προσπαθώντας να βελτιώσει αυτό που κατά την άποψή μου μπορούσε να βελτιωθεί” υπογράμμισε ο Μουρίνιο μιλώντας στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης “Punto Pelota”.

“Εκείνη τη στιγμή δεν το πήρε πολύ καλά, επειδή ίσως νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ο προπονητής δεν μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί περισσότερο. Ο Κριστιάνο είχε τρεις φανταστικές σεζόν με μένα. Νομίζω ότι, από απόψεως τακτικής, δημιουργήσαμε μια φανταστική κατάσταση γι' αυτόν, στην οποία μπορούσε να εκφράσει όλες τις δυνατότητές του και να τις μετατρέψει σε ρεκόρ και γκολ", πρόσθεσε.

Και αφού ο λόγος για τον Ρονάλντο, η αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει κάποιο τίτλο φέτος και οι αναφορές για έριδες στα αποδυτήρια έχουν φουντώσει τη φημολογία ότι ο Πορτογάλος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2015, ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε πάντως ότι ο 28χρονος άσος θα μείνει και θα βοηθήσει την ομάδα να στεφθεί για δέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, ένα τρόπαιο που κυνηγάει από το 2002. “Ο Κριστιάνο είναι ανεκ τίμητος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "El Mundo", και συμπλήρωσε: “Θα τα καταφέρουμε, και ο Κριστιάνο θα βάλει γκολ στον τελικό”.

πηγή: news.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.