ANT1 :Τι θα δούμε στο Βράδυ; - 5,6,7 Ιουνίου 2013


Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η Ευγενία Μανωλίδου βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, μιλάει για το «Musical Αγάπη μου». Τη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα παρουσιάσει στο Θέατρο Badminton στις 13 Ιουνίου, σε συνεργασία με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας, η Ευδοκία Μωυσίδου.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας θυμάται τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό στερέωμα. Μιλάει για τους ρόλους που έχει ξεχωρίσει και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νέα θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει. Επίσης, περιγράφει πώς είναι στην προσωπική του ζωή και πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα στην καθημερινότητά του.
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Νίνο συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής περιγράφει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον γάμο και μιλάει για την εμπειρία που βιώνει ως νέος πατέρας. Επίσης, μοιράζεται τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και μας παρουσιάζει -σε αποκλειστικότητα- πλάνα από το video του νέου single του, «Τόσο περίπου σ’ αγαπώ».
Ακολουθεί η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής, αλλά και της επαγγελματικής της διαδρομής. Μιλάει για τους αγαπημένους της ρόλους, τις καλύτερες συνεργασίες της και συζητάει για τους στόχους και τα όνειρά της.
Το Βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, ξεκινάει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλάει για την τηλεόραση και για την εκπομπή της. Σχολιάζει την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της στον χώρο των Media και αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τη Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar”. Περιγράφει πόσο δύσκολο είναι να ενσαρκώνει καλλιτέχνες – είδωλα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και πόσο ξεχωριστή είναι για την ίδια η νέα αυτή εμπειρία.

Αναδημοσίευση: athenstvchannels.blogspot.gr


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.