Το λευκό t-shirt είναι μαγκιά – Το λένε και οι πιο cool άντρες.


Ναι, δεν αρέσει στους περισσότερους και οι λόγοι είναι απλοί. Σου θυμίζουν τον πατέρα σου (ακόμα χειρότερα τον παππού σου) που το φορούσε μέσα στο σπίτι όταν είχε ξυπνήσει. Και ναι, όπως και να το κάνεις αυτή η εικόνα δεν είναι η καλύτερη που μπορείς να έχει στο μυαλό σου ως στυλ. Κάπως έτσι την πάτησαν τα λευκά t-shirt και απέκτησαν την ταμπέλα του «ρούχου για σπίτι». 
Κι αν κανένας πιο τολμηρός έκανε την κίνηση να το φορέσει στη βραδινή του έξοδο θα ήταν τόσο άτυχος που θα πήγαινε σε κάποιο club με περίεργο φωτισμό και θα φωσφόριζε από… χιλιόμετρα – σαν την κάλτσα του Μάικλ Τζάκσον, μόνο που αυτός ήταν ο Βασιλιάς της pop. 
Ωστόσο υπάρχουν αποδείξεις ότι το λευκό t-shirt είναι μαγκιά. Τα τελευταία χρόνια κάνει τα δειλά βήματα και βγαίνει έξω από το σπίτι, ενώ πολλοί stars της μεγάλης οθόνης και της μουσικής το θεωρούν απαραίτητο αξεσουάρ στο look. Κι αν αυτό δεν σου είναι αρκετό, τότε δες τι φοράνε οι 5 πιο cool άντρες που ξέρεις… 

Μάρλον Μπράντον
Ο άνθρωπος που ότι κι αν έκανε ήταν στυλ. Το κακό παιδί της μεγάλης οθόνης, που όμως κανένας δεν του έλεγε «όχι». 


Τζέιμς Ντιν
«Ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος». Τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους έπαιξε στη ζωή του, μέσα σε 2 χρόνια, αλλά πρόλαβε να γίνει όχι απλά star, αλλά είδωλο. 


Στιβ Μακ Κουίν
Τριάντα τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατό του, αλλά ακόμα και σήμερα θεωρείται ο πιο cool άντρας του πλανήτη. Και μόνο αυτό τα λέει όλα. 


Ράιαν Γκόσλινγκ
Μπορεί να μην έχει την καριέρα των παραπάνω star της μεγάλης οθόνης, αλλά εδώ και 3 χρόνια είναι ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες. Και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. 


πηγή: koolnews.gr












0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.