Τα αφεντικά του STAR CHANNEL, θέλουν να κλείσουν ένα χρόνο φυλακή τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ !


Αμα είσαι του Βαρδινογιάννη κάνεις ό,τι σου γουστάρει !!

Ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος είναι επικεφαλής του Star Channel T.V (“Νέα Τηλεόραση Α.Ε) και αρχηγός της Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας – ΕΙΤΗΣΕΕ). Είναι...


...το πρόσωπο που, όπως λέει, “δεν θέλει να συνδιοικεί με την ΕΣΗΕΑ και τα σωματεία των εργαζομένων“. Είναι αυτός που ήθελε να υποχρεώσει όλες τις επιχειρήσεις Ενημέρωσης να πάνε κόντρα στη παράδοση της Πρωτομαγιάς στον κλάδο του Τύπου και ΜΜΕ. Και έπεισε μερικές (δηλαδή ΣΚΑΪ και MEGA). Είναι γνωστό ότι σε αυτά τα Μέσα η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 24ωρη απεργία την 1η Μαϊου 2013. 

Ο Κ. Πάνος Κυριακόπουλος όμως είναι εκδικητικός και …σκληρός τύπος. Και έχοντας μπόλικη εξουσία διέταξε τους νομικούς συμβούλους του Ομίλου Βαρδινογιάννη να πάνε την ΕΣΗΕΑ και τον πρόεδρό της, Δ. Τρίμη στα δικαστήρια -έστω και κατόπιν εορτής - ζητώντας να κηρυχθεί η 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς στο κανάλι του παράνομη και καταχρηστική και να απαγορευτεί κάθε άλλη απεργία στο μέλλον και να πάει φυλακή για ένα χρόνο (!) ΜΟΝΟ ο Δ. Τρίμης απ’ όλο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. 

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14/5/2013, στις 13.00 στο κτίριο 5 (αίθουσα 1) της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Πηγή: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/05/star-channel.html#ixzz2Syhxa1HM


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.