Κάνε μόνη σου το πιο εντυπωσιακό ombre μανικιούρ!


Ποιος είπε ότι η οικονομική κρίση μας κάνει να μην είμαστε στη μόδα; Ποιος; Γιατί όποιος το είπε ψεύδεται ασυστόλως! Μπορεί να χρήματα να μην ρέουν από τα μπατζάκια μας… έτσι ώστε κάθε εβδομάδα να πηγαίνουμε για μανικιούρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μοδάτα νύχια! Πως; Θα τα βάφουμε μόνες μας!

Η τάση επιβάλλει  ombre! Για όσες δεν γνωρίζουν…ombre είναι η μετάβαση από την σκούρα προς την ανοιχτή απόχρωση… με ότι χρώματα θέλουμε! Εμείς θα σας δώσουμε οδηγίες…

Διαλέξτε δύο τόνους… πολλοί συνιστούν παστέλ, αλλά δεν συμφωνούμε… μανό κι ένα σφουγγαράκι. Ξεκινήστε απλώνοντας 3 στρώσεις από το ανοιχτόχρωμο βερνίκι, διορθώστε τυχόν ατέλειες βουτώντας μία μπατονέτα σε ασετόν και μετά πάρτε ένα σφουγγαράκι. Στη συνέχεια απλώστε το πιο σκούρο βερνίκι με το πινέλο πάνω στο σφουγγαράκι και ξεκινήστε να ταμπονάρετε με απαλές κινήσεις το κάτω μισό του κάθε νυχιού. Στο ενδιάμεσο περάστε μια γρήγορη στρώση top coat στο σφουγγαράκι ώστε να μην στεγνώσει το βερνίκι και να γίνει πιο γρήγορη και εύκολη η εφαρμογή.


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.