Τελευταίες λεπτομέρειες για το live των Depeche Mode.

Η μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς, απόψε, 10 Μαΐου, στο Terra Vibe


Η ημέρα της πολυαναμενόμενης εμφάνισης των Depeche Mode, έφτασε και έτσι απόψε, στις 21:00 ακριβώς, το κορυφαίο συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά στην σκηνή του Terra Stage.

Σημειώστε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για τη διευκόλυνσή σας:

- Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30

- Tη συναυλία ανοίγουν οι Space Blanket (19:15 – 19:45) και οι F.O.X. (20:00 – 20:30)

- Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση στο χώρο δημιουργήθηκαν δύο πύλες: Η δυτική (που είναι η γνωστή παλαιά πύλη του TerraVibe Park) και η ανατολική.

- Οι 2 πύλες είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα συστήματα επικύρωσης εισιτήριου εξασφαλίζοντας την εγκυρότητα των εισιτηρίων και την γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού.

- Το TerraVibe διαθέτει 4 μεγάλους χώρους για στάθμευση των οχημάτων

- Το TerraVibe είναι ανοιχτό για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Τα άτομα αυτά θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά από την δυτική πύλη.

- Φτάνοντας στην είσοδο ζητήσετε από τους εργαζόμενους που φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό να σας υποδείξουν την διαδρομή και να σας συνοδεύσουν στην ειδική περιοχή που θα υπάρχει για εσάς.

- Τα άτομα που είναι guests της συναυλίας καθώς και τα άτομα που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά μέσω της TicketPro θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά από την δυτική πύλη.

- Αν σκοπεύετε να αγοράσετε την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριό σας, μπορείτε να αναζητήσετε: PL3 με γενική είσοδο 30 ευρώ, PL2 σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή με 40 ευρώ και PL3-ανέργων με 23 ευρώ, ενώ να θυμάστε πως όλα τα εισιτήρια εξασφαλίζουν θέσεις όρθιων.

Αξίζει επίσης, να γνωρίζετε ότι:

- Η περιοδεία των Depeche Mode ξεκίνησε στις 7 Μαΐου από το Τελ Αβίβ και στη συνέχεια θα βρεθεί σε επιπλέον 34 συναυλίες, σε 25 ευρωπαϊκές πόλεις.

- Το ευρωπαϊκό μέρος της περιοδείας τους θα γίνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

- Το νέο, 13ο άλμπουμ τους με τίτλο “Sounds Of The Universe” αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

πηγή: news.gr





0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.