Νέο σκάνδαλο: Το Αζερμπαϊτζάν ερευνά γιατί στη Eurovision δεν έδωσε βαθμούς στη Ρωσία


Μετά το 1ο σκάνδαλο και συγκεκριμένα από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμπλέκει το Αζερμπαιτζάν να έχει δωροδοκήσει τους Λιθουανούς για να τους δώσουν 12άρι στον τελικό όπου και έτσι έγινε .

Ισως για να μαζέψουν τα ασημάζευτα ....
Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγεφ ζήτησε να γίνει έρευνα γιατί η χώρα του δεν έδωσε καθόλου βαθμούς στη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision το περασμένο Σάββατο.

Αζέροι αξιωματούχοι, αναφέρει το BBC, λένε ότι οι κριτές και το κοινό υποστήριξαν θερμά τη ρωσική συμμετοχή, που τελικά έμεινε χωρίς βαθμό. 

Η Ρωσία θα έπρεπε να είχε πάρει 10 βαθμούς από το Αζερμπαϊτζαν, σύμφωνα με τα SMS των τηλεθεατών, εξήγησε ο πρέσβης της χώρας στη Ρωσία, Πολάντ Μπουλμπούλογλου.

Τώρα με εντολή του Αλίγεφ θα γίνει, πέρα από την έρευνα, επανακαταμέτρηση.

«Ειλικρινά ελπίζουμε ότι αυτό το περιστατικό, που πιθανόν προκλήθηκε από ορισμένες ομάδες συμφερόντων, δεν θα ρίξει σκιά στις αδελφικές σχέσεις του ρωσικού και του αζέρικου λαού», είπε ο πρόεδρος της αζέρικης ραδιοτηλεόρασης.

Η ρωσική συμμετοχή κατετάγη πέμπτη και το Αζερμπαϊτζάν δεύτερο, 47 βαθμούς πριν από τη νικήτρια Δανία.

Πάντως η Ρωσία έκανε το καθήκον της και έδωσε το δωδεκάρι στο Αζερμπαϊτζάν...


Δείτε το βίντεο που έχει δημοσιεύσει ιστοσελίδα της Λιθουανίας. Άνθρωποι από το Αζερμπαϊτζάν έδωσαν χρήματα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας για να πάρουν 12άρι!




0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.