Eurovision: Τι δήλωσαν οι ηττημένοι του Α' ημιτελικού στα social media??

Κυπρος - Δέσποινα Ολυμπίου. Αρκετά συνηδειτοποιημένη με τα αποτελέσματα του Α' ημιτελικού δήλωσε στο twitter και στο facebook:
Είμαι ευγνώμων για την αγάπη σας! Απόψε με συγκινησατε με τα σχόλια σας.Εύχομαι να μη στεναχωρεθηκατε πολυ κ να μας θυμαστε με αγάπη. 
Ευχαριστω όσους ήταν δίπλα μου σε αυτη την όμορφη εμπειρία. Καλη επιτυχία στην Ελλάδα μας κ σε όσους διαγωνίζονται. Καλη μας συνέχεια.
Δεσποινα Ολυμπίου

Κροατία Το συγκρότημα Klapa S Mora δήλωσε στην σελίδα τους στο facebook:
Αγαπητοί οπαδοί,
Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε περάσει στον τελικό, αλλά κάναμε ότι καλύτερο και οι αντιδράσεις ήταν πολύ καλές. Δεν ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά για να δείξουμε ότι Κροατία είναι τόσο ξεχωριστή. Αλλά έτσι κι αλλιώς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη σας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και ελπίζουμε ότι θα είναι το επόμενο έτος κάτι καλύτερο για την χώρα μας.
Συγχαρητήρια για τη Μολδαβία, τη Λευκορωσία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Βέλγιο ... και στις άλλες χώρες που έχουν περάσει στον τελικό και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις χώρες για αύριο στον 2ο ημιτελικό. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι καμία χώρα της Βαλκανικής χερσονήσου, και η περιοχή μας δεν είχε τα προσόντα για τον τελικό, Γι'αυτό θέλουμε την επιτυχία της ΦΥΡΟΜ, της Αλβανίας, της Ρουμανίας και των άλλων Βαλκανικών χωρών.
Για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο γεια από το σύνολο των Klapa S Mora.

Σερβία - Moje 3 και συγκεκριμένα το ένα μέλος τους συγκροτήματος η Sara Jovanovic ανέβασε στο Twitter:
Αυτό είναι ρατσισμός. Η Σερβία άξιζε...









0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.