Δεξίωση για την Eurovision με αέρα Hollywood και κόκκινο χαλί 70 μέτρων.


Χθες το βράδυ στην Όπερα του Μάλμε, Ολοι οι καλλιτέχνες και οι αντιπροσωπείες τους έγιναν θερμά δεκτοί από την πόλη Malmö, για να τους υποδεχθούν η EBU και ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT . Οπαδοί και δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη είχαν την ευκαιρία να φωτογραφήσουν αλλά και να πάρουν συνέντευξη από τους φετινούς καλλιτένες του 58ου διαγωνισμό τραγουδιού πάνω σε ένα κόκκινο χαλί 70 μέτρων. 

Τι είδαμε λοιπόν χθες:


Τον Ιταλό Marco Mengoni αποκαλούμενος και ως ο πιο σέξυ άντρας της φετινής Eurovision υποσχόμενος να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις σέξυ ματιές του στην κάμερα αλλά και τις επιτροπές.

 Την Alyona Lanskaya από την Λευκορωσία από τις πιο σέξυ εμφανίσεις στον 1ο ημιτελικό.
Και την πιο καλόγουστη εμφάνιση της χθεσινή δεξίωσης αφού εντυπωσίασε τους δημοσιογράφους με τις στυλιστικές της επιλογές που έφεραν καλοκαίρι στο κρύο Μάλμε της Σουηδίας.

Κλασικά η εκπρόσωπος της Φινλανδίας Krista ντυμένη νύφη εντός και εκτός σκηνής Eurovision.


Η Emmelie De Forest απο την Δανία που μας έχει συνηθίσει με της απλές λιτές εμφανίσεις και λευκά φορέματα όπως θα την δούμε και επι σκηνής άυριο στον πρώτο ημιτελικό.

Η Moran Mazor από το Ισραήλ με τα παραπάνω της κιλά που δεν επέλεξε να φορέσει μαύρο όπως στην σκηνή της Eurovision .


 Οι δικοί μας KOZA MOSTRA με τις σκοτσέζικες φούστες και τον Αγάθωνα κρατώντας την Ελληνική σημαία.

Στα αριστερά η Margaret Merger από την Νορβηγία και στα δεξιά η θρυλική Bonnie Tyler από το Ην. Βασίλειο. Στα μαύρα και οι δύο η Bonnie ίσως και για να κρύψει τα παραπάνω κιλά.

Από την φτωχή Μολδαβία αλλά με αέρα και φόρεμα Hollywood η Aliona Moon.

Σαν καρναβάλι Πατρινό η Elitsa από την Βουλγαρία.


Και η κακογουστιά συνεχίζετε από τους PeR από την Λετονία που το ένα μέλος του συγκροτήματος μας θύμισε κάτι από Παπά σε εκκλησία.

Και τέλος φυσικά από την χθεσινή δεξίωση δεν θα μπορούσε να λείπει η περσινή νικήτρια της Eurovision, Loreen.







0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.