Eurovision 2013: Εκτός τελικού όλες οι Βαλκανικές χώρες του Α' Ημιτελικού.

Πράσινο: Οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό
Κόκκινο: Οι χώρες που δεν προκρίθηκαν στον τελικό
Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Ενώ πραγματοποιήθηκε ο 1ος ημιτελικός και λίγο πολύ ξέρουμε ποιες χώρες ξεχώρισαν, ποιες έκαναν την έκπληξη στην χθεσινή βραδιά. 'Απορίας άξιον' παραμένει το πως κατάφεραν να μείνουν εκτός τελικού όλες οι Βαλκανικές χώρες του Α' Ημιτελικού κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ημιτελικό στα χρονικά του διαγωνισμού.
Οπως βλέπεται στον παραπάνω χάρτη Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο αλλά και Σλοβενία όσο και αν αλληλο ψηφίστηκαν μεταξύ τους καμία δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. 

Και να πεις πως δεν προσπάθησαν?? Φόρεσαν τα καλά τους μερικοί ντυμένοι ως αστροναύτες άλλοι μοντέρνοι ιππότες και κάποιες ντυμένες σαν Cupcakes Δείτε και μόνοι σας:

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΣΕΡΒΙΑ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ

Οι εκπλήξεις της Βραδιάς ήταν όταν προκρίθηκαν για τον τελικό Το Βέλγιο και η Λιθουανία:
ΒΕΛΓΙΟ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Στον Β' Ημιτελικό στις 16/5 μαζί με την Ελλάδα συμμετέχουν άλλες τέσσερις Βαλκανικές χώρες Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Για να δούμε εάν επαναληφθεί το ίδιο με τον Α' Ημιτελικό.
Μέχρι στιγμής τα προγνωστικά δείχνουν εκτός τελικού και τις 4εις παραπάνω χώρες του Β' Ημιτελικού με προβάδισμα της Ελλάδας να περνάει τελικό στην 4η θέση.

Εαν συμβεί αυτό, στην ψηφοφορία του τελικού όλες οι χώρες των Βαλκανίων, που θα δώσουν τα δωδεκάρια τους?? Πιθανόν στην Ελλάδα γιατί θα είναι η μοναδική χώρα στον τελικό με Βαλκανικό ήχο.







0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.