Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πρόβες της Eurovision 2013.


Στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδος ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες για το πρώτο group του 1ου ημιτελικού. 
Τι είδαμε σήμερα??? σχεδόν τίποτα αφού με τους νέους κανονισμούς τις φετινής διοργάνωσης δεν επιτρεπόταν η είσοδος στο στάδιο για τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα αυτά που μας μετέδωσε το επίσημο site της Eurovision www.eurovision.tv να μην είναι ικανοποιητικά για τους φαν του διαγωνισμού αφού τα βίντεο με τις πρόβες δεν διαρκούσαν παραπάνω από 1 λεπτό  και 30 δευτερόλεπτα όπου εκτός της πρόβας τα βίντεο περιέχουν και ένα απόσπασμα παρασκηνίων και μια μικρή συνέντευξη του κάθε καλλιτέχνη . 

Η δυσαρέσκεια των χρόνια φαν του διαγωνισμού ήταν αισθητή στα social media αφου εκτός απο το ολιγόλεπτο βίντεο που είχαν στην διάθεση τους να παρακολουθήσουν από το επισημο site της Eurovision έπρεπε και να περιμένουν και αρκετές ώρες αργότερα μετά την ολοκλήρωση της κάθε πρόβας για να τα ανεβάσει  το επίσημο site . 

Τελικά ποιοι έμειναν ευχαριστημένοι από την σημερινή 1η μέρα της Eurovision?? 
Φυσικά οι πρωταγωνιστές της όπου ανέβηκαν ένας ένας στην σκηνή του Μάλμε Αρένα και ολοκλήρωναν την πρώτη τους πρόβα με απόλυτη επιτυχία χωρίς λάθη και παρατράγουδα.

1η πρόβα  Αυστρία: Η Natalia Kelly με το τραγούδι "shine" 
Ολοκληρωσε την πρόβα της με επιτυχία χωρίς άγχος και με αέρα Super star.


1η πρόβα Εσθονία: Η Birgit Oigemeel με το τραγούδι  "Et Uus Saaks Alguse"  
λιτή, απλή και σε ενδιαφέρουσα. 


1η πρόβα Σλοβενία: Η Hannah με το dance τραγούδι ''straight to love'' 
Με ροκ εμφάνιση αλλά σε ψηλά τακούνια έκανε πασαρέλα στον διάδρομο της σκηνής που οδηγεί σε μια μικρότερη σκηνή στο κέντρο του σταδίου. Σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό που θα την παρακολουθήσει στον 1ο ημιτελικό.


1η πρόβα Κροατία: Οι Klapa s Mora με το τραγούδι "Mizerija"
Χαλαροί εμφανίστηκαν στην σκηνή εώς βαρετοί....


1η πρόβα Δανία : Η Emmelie de Forest με το τραγούδι "Only teardrops" 
Το μεγάλο φαβορί της φετινής Eurovision αφού την παίζουν πρώτη στα στοιχήματα ολοκλήρωσε την πρόβα της με επιτυχία και παρουσίασε το ίδιο σόου από τον Εθνικό τελικό της χώρας της η μόνη αλλαγή που πρόσθεσε ήταν οι τραγουδιστές στα φωνητικά και στην γέφυρα του τραγουδιού η σκηνή φωτίζετε από τα πυροτεχνήματα.


1η πρόβα Ρωσία: H Dina Garipova με το τραγούδι "What if"
 Την πλαισίωσαν 5 τραγουδιστές στα φωνητικά και η ίδια φορούσε ένα πορτοκαλί φόρεμα όπου και δήλωσε πως δεν θα ήταν αυτό που θα φορέσει στον πρώτο ημιτελικό αλλά ένα παρόμοιο όπου και το αποκάλυψε αργότερα στους δημοσιογράφους, ήταν ένα μακρύ μπεζ φόρεμα με μικρούς λίθους που συνδέονται με αυτό .


1η πρόβα Ουκρανία: Η Zlata Ognevich με το τραγούδι "Gravity"
Στην αρχή του τραγουδιού ένας γίγαντας κουβαλούσε την Zlata και την ανέβασε στον "μαγικό κύκλο" στην μέση της σκηνής. Ο γίγαντας έχει 2.42 μέτρα ύψος και φοράει 62 νούμερο παπούτσι.
Η Ουκρανή τραγουδίστρια φορούσε ένα μακρύ μπεζ φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα με τις ρυθμίσεις του φωτισμού της σκηνής. Συνοδεύεται από τρεις γυναίκες και έναν άντρα στα φωνητικά ντυμένοι στα μαύρα.


1η πρόβα Ολλανδία: Η Anouk με το "Birds"
H Anouk ανέβηκε στην σκηνή για την προγραμματισμένη της πρόβα και ερμήνευσε το τραγούδι της, ένα διαφορετικό τραγούδι από τα άλλα.
Επίσης δήλωσε οτι είναι πολύ ενθουσιασμένη αλλά έχει ακόμα μέρες μέχρι τον μεγάλο σόου.
Θα ήταν ωραίο να προστεθεί το τραγούδι μου ως ένα απο τα καλύτερα του διαγωνισμού σαν αυτά που άφησαν ιστορία στην Eurovision πρόσθεσε ο βράχος-ντίβα της Ολλανδίας.















0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.