Οι αλλαγές των Σουηδών διοργανωτών που άφησαν δυσαρεστημένους τους Eurofan.


Δυσαρεστημένοι έμειναν οι Eurofan από την 1η μέρα της Eurovision. τα social media πήραν φωτιά με αρνητικά σχόλια για την φετινή διοργάνωση όταν κατάλαβαν οτι για να δουν την κάθε πρόβα της οποιαδήποτε χώρας έπρεπε να παρακολουθήσουν μόνο ένα βίντεο 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων με συμπεριλαμβανόμενα αποσπάσματα παρασκηνίων και συνέντευξης με λίγα λόγια παρακολούθησαν μόνο 30 δευτερόλεπτα απόσπασμα από την πρόβα της κάθε χώρας.
Κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια γιατί μέχρι πέρυσι οι δημοσιογράφοι της κάθε χώρας είχαν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την πρώτη πρόβα και τις υπόλοιπες να τις μαγνητοσκοπήσουν και να τις μεταφέρουν διαδικτυακά στους eurofan.

Αυτό αποτέλεσε μια σύγχυση στους Eurofan και τα νεύρα τους κορυφώθηκαν όταν το επίσημο site του διαγωνισμού καθυστερούσε τουλάχιστον 2 μιση  ώρες να ανεβάσει το βίντεο της εκάστοτε χώρας μετά την ολοκλήρωση της κάθε πρόβας. Και δεν τα ανέβαζε με την σειρά του προγράμματος αλλά ανακατεμένα.

Και δεν ήταν η μόνη αλλαγή.
Αφού παραδοσιακά κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση της πρόβας οι καλλιτέχνες εισέρχονταν στην αίθουσα press conference και απαντούσαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη και ο καθένας μπορούσε να το παρακολουθήσει μέσω του καναλιού της eurovision στο Youtube. Φέτος δεν είδαμε press conference αλλά κάποιες εικονικές συνεντεύξεις (αφού τις είδαμε μόνο σε φωτογραφίες) και όχι σε κάποια αίθουσα του σταδίου αλλά στο Euroclub οπου κάθε χρόνο οι αποστολές κάνουν τα πάρτυ τους.

Και να μην ήταν μόνο αυτό??? Εχουμε κι άλλη αλλαγή... Ενώ κάθε χρόνο τον μεγάλο τελικό ανοίγει ο νικητής-τρια της προηγούμενης χρονιάς δηλαδή η Loreen, φέτος θα ανοίξει τον 1ο ημιτελικό.
Οι Eurofan μιλούν για υποβάθμιση ... Τα σχόλια δικά σας.

Οι Σουηδοί διοργανωτές φέτος είπαν για αλλαγές που θα ανανεώσουν τον διαγωνισμό μήπως κάνουν το Αντίθετο??

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.