Πρωτοφανής απόφαση του ΕΣΡ: Έκαναν Δώρο στο κανάλι του Καρατζαφέρη το δικαίωμα να εκπέμπει Πανελλαδικά, χωρίς άδεια !!


Αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοφανέστατη απόφαση του ΕΣΡ...υπέρ του Καρατζαφέρη...στα πλαίσια της επιστροφής στην..."δεξιά πολυκατοικία" !

Χερί, χέρι με τον Καρατζαφέρη και το ΕΣΡ. Την ίδια ώρα που ο Γ. Καρατζαφέρης “φλερτάρει” με την ιδέα της επιστροφής στη ΝΔ, το ΕΣΡ...
...με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά δίνει τη δυνατότητα, να εκπέμψει αν και σταθμός τοπικής εμβέλειας στην Αθήνα να εκπέμψει ψηφιακά και στη Θεσσαλονίκη. Υπέρ ψήφισαν οι, Στεφανάκης, Αλεξίου, Δεμίρη και Σταθάκης και κατά οι , Λασκαρίδης, Παπακώστας, και Αποστολάς. 

Με τον έμμεσο αυτό τρόπο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, νυν ΑΡΤ TV, αποκτά τη δυνατότητα να εκπέμψει ψηφιακά σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη ένα μικρό δίκτυο 20 πομπών. 

Είναι μήπως το “αντάλλαγμα” για την επιστροφή στο “μαντρί”;



Προσφυγές για το “δώρο” στο Καρατζαφέρη 

Αίτησεις ανακλήσεως στο ΕΣΡ και ακυρώσεως στο ΣτΕ, ετοιμάζονται σε βάρος της “απόφασης “241″ που επιτρέπει στο ΑΡΤ TV να εκπέμψει, έμμεσα, σε όλη την Ελλάδα χωρίς άδεια. Η απόφαση είναι πολιτικού χαρακτήρα, χωρίς νομικά επιχειρήματα, καθώς το ΕΣΡ δεν λαμβάνει υπόψη του, τις αλεπάλληλες κρίσεις του ΣτΕ, πως είναι παράνομο το καθεστώς λειτουργίας στην τηλεόραση.

Αναμετάδοση από: pressarismenos.blogspot.com





0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.