Και οι μεγάλοι άνδρες κλαίνε...


Οι σπουδαίοι άνδρες δε φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους.

Μια σπουδαία εικοσάχρονη καριέρα λάβαινε τέλος για τον Ντέβιντ Μπέκαμ το βράδυ του Σαββάτου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρώτ' απ' όλα, το είχε συνειδητά επιλέξει ο ίδιος. Στη συνέχεια, κρεμούσε τα παπούτσια του ως πρωταθλητής Γαλλίας, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 38χρονος Άγγλος έπαιξε για τελευταία φορά στο Πάρκο των Πριγκήπων, το υπέροχο αυτό γήπεδο της ομάδας των επενδυτών του Ντουμπάι, που με τα... πετροδόλλαρά τους, της προσέδωσαν τη χαμένη της αίγλη.

Ο κόσμος της Παρί είχε κατακλύσει τις εξέδρες για να παρακολουθήσει την απονομή του τίτλου, αλλά και για να καταχειροκροτήσει τον Μπέκαμ που δε θα ξανάβλεπε.

Εκείνος δεν άντεξε. Ξέσπασε σε λυγμούς. Και οι πιο δυνατοί άνδρες κλαίνε.

Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειοανατολικά στην Ευρώπη και λίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιουπ Χάινκες, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον εκτός έδρας αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Γκλάντμπαχ (νίκη με σκορ 4-3 υπέρ των Βαυαρών), ξέσπασε σε δάκρυα, επίσης.

Ο Χάινκες ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός στη Μπορούσια του Μενγκενγκλάντμπαχ και έχει πλέον, μετά από εκείνο του Σαββάτου, συμπληρώσει 1.011 παιχνίδια στον πάγκο ομάδων ως προπονητής.

Όμως, στο τέλος της σεζόν, θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου και θα αντικατασταθεί από τον Πέπε Γκουαρδιόλα.








0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.