Αρχισαν να καταφθάνουν οι αποστολές στο Μάλμε της Σουηδίας.


14 μέρες και 4 ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision και οι πρώτες αποστολές άρχισαν να καταφθάνουν στο Μάλμε της Σουηδίας για τις πρώτες πρόβες που θα πραγματοποιηθούν από αύριο το πρωί στο στάδιο Malmö Arena στις 10 το πρωί ώρα Σουηδίας.

Η πρώτη χώρα που θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα και θα εγκαινιάσει την σκηνή της Eurovision θα είναι η Αυστρία με την τραγουδίστρια Natalia Kelly που βλέπεται στην παρακάτω φωτογραφία και οπου κατέφθασε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Μάλμε.
Natalia Kelly

Οι επόμενες χώρες που θα ακολουθήσουν για την πρώτη πρόβα θα είναι η Εσθονία με την Birgit οπου αναχώρησε πριν λίγη ώρα από το Τάλιν της Εσθονίας με πτήση για Μάλμε:
Birgit 

Στην συνέχεια θα ανέβουν στην σκηνή η Σλοβενία, η Κροατία, το μεγάλο φαβορί η Δανία, η Ουκρανία και τελευταία η Ολανδία μετά από κάθε πρόβα οι τραγουδιστές θα εισέρχονται στην αίθουσα του press conference για την συνέντευξη τύπου. 

Στο Μάλμε της Σουηδίας κατέφθασαν επίσης το Συγκρότημα της Σερβίας "Moje 3"
αλλά και η εκπρόσωπος  της Λευκορωσίας Alyona Lanskaya μαζί με τον Έλληνα στυλίστα Κωνσταντίνο Κουτσομίχο που θα επιμεληθεί το στυλιστικό μέρος της συμμετοχής.
δείτε φωτογραφίες:

Σερβία "Moje 3"

Λευκορωσία Alyona Lanskaya

 Κωνσταντίνος Κουτσομίχος


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.