Τραγική βόλτα σε πάρκο- Τον σκότωσε γιατί του ζήτησε τον λόγο


Τραγικό τέλος είχε για τον 31χρονο Ιταλό μηχανικό, Ντομένικο Λορούσο, μια βόλτα με την φίλη του σε πάρκο της Γερμανίας.

Οι δυο νέοι έκαναν βόλτα χθες με το ποδήλατο σε πάρκο του Μονάχου, όταν γύρω στις 22.00, ένας άγνωστος γύρω στα 35, τους πλησίασε από πίσω και έφτυσε την φίλη του Ντομένικο Λορούσο.
Ο Ντομένικο- κάτοικος Γερμανίας- γύρισε πίσω για να σταματήσει τον άγνωστο και να του ζητήσει τον λόγο.
Διαπληκτίστηκαν και τότε ο άγνωστος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να καταφέρει μαχαιριές στον νεαρό Ιταλό. Θανατηφόρο ήταν ένα από τα χτυπήματα στην καρδιά.
Η 28χρονη κοπέλα γύρισε τρέχοντας και ζήτησε την βοήθεια των περαστικών για να μεταφέρουν τον 31χρονο στο νοσοκομείο.

Ο Ντομένικο ήταν ακόμη ζωντανός όταν έφθασε στις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μείνει στην ζωή. Έχει ήδη διεξαχθεί νεκροψία, ενώ γίνονται οι σχετικές προετοιμασίες για την μεταφορά της σορού στην Ιταλία.
H γερμανική αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, ο οποίος εικάζεται ότι ήταν μεθυσμένος την στιγμή της επίθεσης και απομακρύνθηκε από το σημείο με τα πόδια. Οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία από τις μαρτυρίες για να συνθέσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το πορτρέτο του δράστη.

«Η λογομαχία μεταξύ δράστη και θύματος ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Ο δολοφόνος ήταν ένας άγνωστος, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία, ο καβγάς δεν ήταν καβγάς ζηλοτυπίας» λένε πηγές από το γενικό προξενείο της Ιταλίας στο Μόναχο που εκφράζουν την έκπληξή τους, αφού όπως λένε «επεισόδια όπως αυτό είναι πολύ σπάνια εδώ, πρόκειται για μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις της Ευρώπης. Είναι πραγματικά απίστευτο».


Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.