Αποστόλης Τότσικας: Λίγη ντροπή επιτέλους!


Ο Αποστόλης Τότσικας ωριμάζει μέσα από την υποκριτική και αυτό είναι εμφανές ακόμα και στο πρόσωπό του.

Ο ηθοποιός περιγράφει στο "HELLO!" την εμπειρία του από τις παραστάσεις στο Μιλάνο και την υποδοχή της "Οδύσσειας" του Εθνικού Θεάτρου στο Πίκολο Τεάτρο:

"Στο Μιλάνο απλώς σκίσαμε. Δεν θέλω να ακουστεί υπερφίαλο, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ειδικά όταν πράγματι αξίζουν και έχεις κουραστεί και δουλέψει πολύ για αυτά. "Πήραμε" αυτό που άξιζε η παράστασή μας εκεί. Και δεν μιλάω μόνο για το κοινό του Μιλάνου ή της Αθήνας, που ήταν υπέροχο και στις δυο πόλεις, αλλά και για την υποδοχή των Ιταλών κριτικών οι οποίοι περίμεναν τουλάχιστον να δουν την παράσταση πριν γράψουν διθυραμβικά σχόλια και δεν πήρα πίσω την κριτική τους, λόγω συμφερόντων όπως πολύ συχνά γίνεται στην Ελλάδα. Εδώ, το μόνο που ακούσαμε για την παράσταση ήταν γύρω από το μπάτζετ και την αμοιβή του "Μπομπ του Σφουγγαράκη" όπως έγραψε κάποιος συνάδελφός σας, ο οποίος μάλλον θεωρεί πως γνωρίζει πράγματα για το θέατρο. Λίγη ντροπή επιτέλους!"

Από την ελληνική πραγματικότητα του αρέσει "η Ελλάδα, αλλά όχι πάντα οι Έλληνες" εξηγεί και διευκρινίζει πως το θέμα "καριέρα στο εξωτερικό" δεν έχει κλείσει για εκείνον ακόμη.

πηγή: news.gr


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.