Εντολή στους δημοσίους υπαλλήλους να... μην φορούν κάλτσες!

Τι σχέση έχει η κρίση με τις... κάλτσες; Κι όμως έχει για τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι αναμένεται να υποφέρουν το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Τα πολύωρα μπλακ άουτ και η ενεργειακή κρίση, οδήγησαν το Πακιστάν στην απόφαση να μην λειτουργούν τα κλιματιστικά στις υπηρεσίες και τα άλλα κρατικά κτίρια, ζητώντας από τους δημοσίους υπαλλήλους να μην φορούν κάλτσες στη δουλειά. 

"Δεν θα γίνεται πλέον χρήση των κλιματιστικών σε δημόσια γραφεία μέχρι να υπάρξει πρόοδος στην κατάσταση στον τομέα της ενέργειας", επισημαίνεται στην οδηγία που δημοσιοποίησε το υπουργικό συμβούλιο.

Με τις θερμοκρασίες στο Πακιστάν να φτάνουν και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, η κατάσταση είναι ανυπόφορη, ειδικά σε περιοχές όπου οι κάτοικοι δεν μπορούν λόγω των διακοπών στην ηλεκτροδότηση να αντλήσουν νερό. Αυτό που κυρίως υπογραμμίζεται στην κυβερνητική οδηγία είναι πως οι δημόσιοι υπάλληλοι για να αντιμετωπίσουν την αφόρητη ζέστη δεν πρέπει να φορούν τα μοκασίνια και τα σανδάλια τους με κάλτσες.

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.