Συνεχίζονται οι...κατόπιν εορτής κλήσεις των εργαζομένων του ALTER από την 11η ανακρίτρια για την άσκηση διοίκησης από την οικογένεια Κουρή


Αφού πρώτα πατήρ και υιός Κουρής αφέθηκαν ελεύθεροι, θυμήθηκαν ότι "πρέπει να βγάλουν την υποχρέωση" και καλούν τους εργαζόμενους του ALTER, από το γραφείο της 11ης Ανακρίτριας για να καταθέσουν...


...σχετικά με το κατά πόσο φέρουν ευθύνες οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής για την άσκηση διοίκησης του σταθμού το 2011...χρονιά κατά την οποία έκλεισε το ALTER.

  Να σημειώσουμε ότι οι πρώην εργαζόμενοι του καναλιού καλούνται από το γραφείο της 11ης Ανακρίτριας είτε τηλεφωνικά είτε με κλητεύσεις στο σπίτι τους, αφού πρώτα...είχε αποφασιστεί η αποφυλάκιση των Κουρήδων, όπως προαναφέραμε.
Για την..."επιλεκτική" στάση της δικαιοσύνης, ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του ALTER Βασίλης Τζήμτσος είχε καταγγείλει  τις διαδικασίες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: Η απόφαση ήταν προκαθορισμένη αφού βιάζονταν τόσο πολύ να αποφυλακίσουν τους Κουρήδες, που...παρέκαμψαν τις καταθέσεις των εργαζομένων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής (διαβάστε σχετικά εδώ).

Ουσιαστικά δηλαδή οι εργαζόμενοι καλούνται...κατόπιν εορτής να αποδείξουν ότι...δεν είναι ελέφαντες! Αφού ο Γιώργος Κουρής όχι μόνο έφερε ευθύνες και ασκούσε διοίκηση ήδη από τα τέλη του 2010, αλλά έκανε και...ηγετική εμφανίση στο κανάλι (τον Μάιο του '11)
Τότε, σε συγκέντρωση εργαζομένων που κάλεσε ο ίδιος ο Γ.Κουρής στην αίθουσα σύνταξης του σταθμού, δήλωνε πως πούλησε οικόπεδα στην Κεφαλλονιά για να πληρώσει κάποια έναντι. Ενώ έλεγε πως "θα ξεκοιλιάσει όποιον έφερε το ALTER σε αυτή την κατάσταση". Υπονοώντας σαφέστατα τον Κώστα Γιαννίκο που εκείνη την περίοδο είχε περιοριστεί...σε ρόλο κομπάρσου.

Πέρα από το ποσό που είχε δοθεί στους εργαζόμενους του καναλιού τον Μάιο του '11. Ο Γιώργος Κουρής σε εκείνη τη συγκέντρωση ζήτησε από τους εργαζόμενους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αφού όπως είχε πει χαρακτηριστικά: "Το δελτίο του ALTER με τον Χατζηνικολάου, πρέπει να πάρει την πρωτιά. Πρέπει να έχετε αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις ακόμα και εάν πρόκειται για εμένα(;)".

Στη συνέχεια δώθηκαν κάποιοι ακόμα μισθοί στους εργαζόμενους (Ιούνιος - Ιούλιος καθώς και επίδομα αδείας), ενώ ο Άυγουστος καταβλήθηκε με καθυστέρηση τον Οκτώβριο. Με το Γιώργο Κουρή να δηλώνει ότι είναι σε συνεχείς επαφές με διαφημιστές και επενδυτές.
 Κάτι που καταρρίπτει την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του και σημαίνει ότι ο Γ.Κουρής ασκούσε και με το παραπάνω διοίκηση.  Παράλληλα έκανε και συνεχείς επαφές με επενδυτές - διαφημιστές για "να σώσει το κανάλι του"...Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο "καθησύχαζε" τους απλήρωτους εργαζόμενους".

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει δοθεί η ανάλογη σπουδή στην απόφαση για την πτώχευση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ...Την ίδια ώρα μια σημαντική απόφαση η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει δεδικασμένο Πάρθηκε υπέρ των εργαζόμενων στα καταστήματα Metropolis. και εναντίων ενός άλλου εξέχοντος μέλους της οικογένειας Κουρή (διαβολική η σύμπτωση) του Ανδρέα Κουρή (του Μάκη). Σύμφωνα με την οποία "ανοίγει ο δρόμος για την κατάσχεση της προσωπικής περιουσίας των εργοδοτών που..."δεν έχουν"... (σχετικά σας ενημερώσαμε νωρίτερα  εδώ).

Ίσως για αυτό η "τυφλή" δικαιοσύνη...εθελοτυφλεί και οι συνήγοροι (και λοιποί φίλοι της οικογένειας Κουρή) πασχίζουν να αποδείξουν ότι τόσο ο "διαπραγματευτής" Γιώργος Κουρής, όσο και ο "υπογραφόντας των ισολογισμών του ALTER" Ανδρέας Κουρής, ουδεμία σχέση έφεραν με την διοίκηση, παρά μόνο με...την είσπραξη των κερδών του σταθμού...

...Μέχρι πότε άραγε, θα συνεχίζεται άραγε ο εμπαιγμός στις οικογένειες των 600 πρώην εργαζομένων του ALTER; Οι οποίοι όχι μόνο βρέθηκαν στο δρόμο, αλλά κάποιοι εξ αυτών...ακόμα δεν μπορούν να βρουν δουλειά στην "κλειστή συντεχνία των ΜΜΕ", με κανόνες που έχουν καθοριστεί από τους εν Ελλάδι "ολιγάρχες των media"...για ευνόητους λόγους.....

Αναδημοσίευση: pressarismenos.blogspot.com


0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.