Μέρα 4η: Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες σήμερα στο Μάλμε μαζί με την Ελλάδα!!!


Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες από το δύτερο γκρούπ του δεύτερου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 16 Μαίου. 

Οι συμμετέχοντες έκανα τις απαραίτητες δοκιμές στον ήχο τα μικρόφωνα και τα ακουστικά, φόρεσαν τα καλά τους και ανέβηκαν στην σκηνή του Μάλμε Αρένα της Σουηδίας για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας!!

1η χώρα η Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα ανέβηκαν στην σκηνή και με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσαν την πρόβα τους χωρίς άγχος, εντελώς χαλαρή και με θετική ενέργεια.
Φορούσαν μαύρες φόρμες και μπλούζες και τα κοστούμια τους θα μας τα αποκαλύψουν στην 2η πρόβα του Σαββάτου η στην τελική πρόβα πριν τον 2ο ημιτελικό την χορογραφία επιμελήθηκε η Μαρία Λυραράκη Δείτε φωτογραφίες:


Επόμενη χώρα το Ισραήλ με την Moran Mazor και το τραγούδι "Rak bishvilo" 
Η Moran αρκετά αγχωμένη όπως δήλωσε ανέβηκε στην σκηνή με ένα μαύρο φόρεμα διακοσμημένο με κάποια κοσμήματα:

1η πρόβα για την Αρμενία με τους Dorians και το τραγούδι "lonely planets"
Στη σκηνή, Οι Dorians τραγούδησαν σε ένα σκοτεινό σκηνικό με τα κινούμενα σποτ  βράχων να κατευθύνονται προς το κοινό. χρησιμοποίησαν  ντραμς και ηλεκτρονικές κιθάρες, και ο Gor Sujyan έδωσε μια φωνητικώς ισχυρή απόδοση:

1η πρόβα για την Ουγγαρία με τον ByeAlex και το τραγούδι "Kedvesem"
Διαφορετικοί χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων παρουσιάστηκαν στις προβολείς κατά τη διάρκεια της ουγγρικής πρόβας. Το σκίτσο του προσώπου του Alex το δημιούργησε η αδεφή του για να εμφανίστεί στις προβολείς, καθώς και η σκηνή φωτίστηκε σε πράσινο και μπλε χρώμα:

1η πρόβα για το φαβορί Νορβηγία με την Margaret Berger και το τραγούδι "I Feed You My Love"
Στη σκηνική η Margaret είναι εξίσου εντυπωσιακή, όπως στο Νορβηγικό τελικό, με πολλές αποχρώσεις του μπλε και του λευκού στους φωτισμούς και στο φόντο:

1η πρόβα για την Αλβανία με τους Adrian Lulgjuraj και Bledar Sejko με το τραγούδι "Identitet"
Το στάδιο του Malmö Arena μετατρέπεται σε μια αίθουσα με φωτιά για την αλβανική πρόβα. Το κόκκινο φόντο, βαριά ομίχλη στο πάτωμα και μπάλες φωτιάς συμβάλουν στη δημιουργία αυτής της ροκ ατμόσφαιρας:


η πρόβα για την Γεωργία με την Shophie Gelovani και τον Nodi Tatishvili με το τραγούδι "Waterfall"
Στιχουργός ο Thomas G:son όπου έγραψε και το euphoria της Loreen την προηγούμενη χρονιά.
Στη σκηνή, το δίδυμο που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, τότε θα μετακινηθούν πιο κοντά, κρατώντας τα χέρια. Ομαλές κινήσεις της κάμερας που υποστηρίζουν τον απαλό ήχο του κομματιού:

1η πρόβα για την Ελβετία με το συγκρότημα Takasa και το τραγούδι "You and me"
Οι Takasa αποτελούν μια ωραία ευθεία γραμμή κατά μήκος της σκηνής όταν τραγουδούν το You And Me,  ντυμένοι με λευκά πουκάμισα και μπλούζες, είτε με τζιν ή σκούρο μπλε παντελόνι. Καφε και κόκκινα χαρακτηριστικά για τις οθόνες προβολής, με φωτισμό για να ταιριάζει:

Τελευταία χώρα που έκανε πρόβα στην σκηνή του Μάλμε Αρένα η Ρουμανίας με τον Cezar και το τραγούδι "It's my life"
Κατά την πρώτη πρόβα στη σκηνή, Ο Cezar απέδειξε ότι δεν έχει φωνητικά όρια. Αποκάλυψε επίσης το κοστούμι του. Είναι μαύρο δερμάτινο μπουφάν που σχεδιάστηκε από την Doina Levintza.  υποστηρίζεται από τρεις χορευτές καθώς και πολλά κόκκινα στοιχεία στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των φώτων:









0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.