Μέρα 3η: Ολοκληρώθηκαν και οι σημερινές πρόβες στο Μάλμε Αρένα.


Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες από το 1ο γκρούπ του δεύτερου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 16 Μαίου. 

Οι συμμετέχοντες έκανα τις απαραίτητες δοκιμές στον ήχο τα μικρόφωνα και τα ακουστικά, φόρεσαν τα καλά τους και ανέβηκαν στην σκηνή ένας ένας για να πραγματοποιήσουν την 1η τους πρόβα στην σκηνή του Μάλμε Αρένα της Σουηδίας.

1η χώρα ήταν η Λετονία με το συγκρότημα PeR και το τραγούδι "here we go" ντυμένοι με άσπρα ασημί και μαύρα κοστούμια με glitter ολοκλήρωσαν την πρόβα τους υποσχόμενοι να ξεσηκώσουν τους θεατές του δεύτερου ημιτελικού:


Ο Αγιος Μαρίνος με την Valentina Monetta και το Ιταλικό τραγούδι "Crisalide"
ανέβηκε στην σκηνή πλαισιωμένη από 2 χορεύτριες και ερμήνευσε το τραγούδι της με ένα κόκκινο φόρεμα που το φυσούσε ο τεχνητός αέρας της σκηνής:


Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας με την εκκεντρική "Ντίβα" Esmo και το "αγόρι" της Lozano.


Το Αζεμπαιτζάν με τον Farid Mammadov και το τραγούδι "hold me" του Δημήτρη Κοντόπουλου και σε σκηνοθεσία-χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού εντυπωσίασε σήμερα στην πρόβα του αφού μέσα στο γυάλινο βάθρο που ανέβηκε να τραγουδήσει υπήρχε ένας άντρας όπου προσπαθούσε να μιμηθεί την κάθε κίνηση του τραγουδιστή και αργότερα συνοδευόμενος από μια χορεύτρια με κόκκινο φόρεμα. Το επίσημο site της Eurovision αποκάλεσε τον Φωκά Ευαγγελινό ως σκηνοθέτη θρύλο για τον διαγωνισμό. Μετά από τις επιτυχίες της Ελενας Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Ani Lorack και Dima Bilan:


Η Φινλανδία με την Krista Siegfrids και το τραγούδι "Marry me" ντυμένη νύφη που ψάχνει απεγνωσμένα για γαμπρό. Στην σκηνή θα χρησιμοποιηθούν διάφορα εφέ όπω φωτιές κομφετί και πυροτεχνύματα:

Η Μάλτα με τον Gianluca και το "Tomorrow" Το κοστούμι του τραγουδιστή χαρακτηρίστηκε έξυπνο μετά την άψογη επιλογή των χρωμάτων, Ασπρο πουκάμισο μαυρο γιλέκο και καφέ παντελόνι.
Ενα αρκετά συμπαθητικό και χαρούμενο τραγούδι:

Οι Βουλγαρία με την Elitsa και τον Stoyan και το εθνικ τραγούδι "Samo Sampioni" Μια εικόνα χίλιες λέξεις αφού η συγκεκριμένη φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά με την εμφάνιση τους το 2007 στην Eurovision του Ελσίνκι με το τραγούδι "Voda" (water) όπου κατέλαβαν την 5η θέση.
Πάλια συνταγή λοιπόν αφού η σκηνή γέμισε με τύμπαντα και διάφορες μάσκες με πούπουλα παραδοσιακές από την Δυτική Βουλγαρία όπου διώχνουν τα κακά πνέυματα:

Τελευταία σήμερα η Ισλανδία με τον Eythor Ingi Gunlaugsson  και το μελωδικό τραγούδι "Ég á lif'" (έχω μια ζωή) το κοστούμι το ίδιο με του Ισλανδικού τελικού πλαισιωμένος από 4εις τραγουδιστές στα φωνητικά όπου εμφανίζονται λίγο πρίν τελειώσει το τραγούδι του. Και το background φωτίζετε από εικόνες σε μέρη της Ισλανδίας:













0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.