Μέρα 2η: Ολοκληρώθηκαν οι σημερινές πρόβες στο Μάλμε. Ελλάδα 1η πρόβα την Πέμπτη.




Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες για το 2ο γκρούπ του 1ου ημιτελικού, σήμερα είδαμε εντυπωσιακές 
εμφανίσεις και κάποιες χώρες που από outsider μπορεί να εξελιχθούν σε φαβορί αφού οι στυλιστικές τους επιλογές και όλη τους η σκηνική παρουσία εντυπωσίασαν τους πάντες.

Και ενώ διανύουμε την 2η μέρα και ελπίζαμε πως τα πράγματα θα φτιάξουν με βάση τα χθεσινά κατορθώματα της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού, σήμερα επικράτησε ο ίδιος εκνευρισμός των eurofan να σχολιάζουν στα social media για ανοργάνωτους τους Σουηδούς αφού ανέβαζαν τα βίντεο και μετά από αρκετή ώρα μερικά τα κατέβασαν γιατί προφανώς συνηδειτοποιούσαν πως υπήρχαν λάθη και έπρεπε να κάνουν καλύτερο μοντάζ στα βίντεο, Κλασικά τα βίντεο ανέβαιναν ανακατεμένα και όχι με την σειρά που έκαναν την πρόβα τους η κάθε χώρα. και το επίσημο site δεν είχε ανανεωθεί για αρκετές ώρες όπως και χθες.

Σήμερα λοιπόν είδαμε και εκκεντρικές παρουσίες αφού στην 1η πρόβα ανέβηκε στην σκηνή η ομάδα του Μαυροβουνίου με το συγκρότημα Who See ντυμένοι αστροναύτες και τραγούδησαν το τραγούδι τους "Igranka"

Μετά ο ντροπαλός Roberto Bellarosa και το τραγούδι "Love kills" από το Βέλγιο.


Η σέξυ Alyona Lanskaya με το "solayoh" από την Λευκορωσία που έσκασε σαν βόμβα μέσα από μία ντισκο μπάλα.

Η εντυπωσιακή Aliona Moon με το "O mie" από την Μολδαβία όπου εξέπληξε τους πάντες με το 5 μέτρων φόρεμα της.


Ο Ryan Dolan με το "Only love survives" από την Ιρλανδία και με τους ημίγυμνους χορευτές που χτυπούσαν τα τύμπανα τους.

Η αγαπημένη μας Κύπρο με την Δέσποινα Ολυμπίου λιτή, απλή, χαλαρή, με εντυπωσιακό φόρεμα και συνηδειτοποιημένη για το τι κάνει και για τις προσδοκίες της χώρας της.


Η Λιθουανία με τον αρκετά βαρετό Adrius Pojavis και το τραγούδι "Something" Αυτό το κάτι που θέλει να μας πει και ούτε που τον καταλαβαίνουμε.


Και τελευταία για σήμερα η Σερβία με το γυναικείο αρκετά σέξυ συγκρότημα Moje 3 που τα έδωσαν όλα επι σκηνής με τις χορευτικές τους ικανότητες πάνω στα ψηλά τακούνια.


Η Ελλάδα έχει την προγραμματισμένη πρόβα για την Πέμπτη 9 Μαίου στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος.
Και άυριο θα αναχωρήσουν με πτήση για Μάλμε.







0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.