Ουκρανία 1η πρόβα (βίντεο)


Δείτε την πρώτη πρόβα της Ουκρανίας:



7η στην σειρά ανέβηκε για την πρώτη της πρόβα στην σκηνή του Μάλμε Αρένα η αποστολή της Ουκρανίας με την Zlata Ognevich με το τραγούδι "Gravity"
Κατά την διάρκεια της πρόβας στην οθόνη πίσω απ την σκηνή εμφανίστηκαν πεταλούδες ζεστά χρώματα και ένα παραμυθένιο δάσος η Zlata όχι μόνο εντυπωσίασε με την ισχυρή φωνή της αλλά είπε και ένα παραμύθι που την ενέπνευσε να εκπληρώσει τα όνειρα της.

Στην αρχή του τραγουδιού ένας γίγαντας κουβαλούσε την Zlata και την ανέβασε στον "μαγικό κύκλο" στην μέση της σκηνής. Ο γίγαντας έχει 2.42 μέτρα ύψος και φοράει 62 νούμερο παπούτσι.

Η Ουκρανή τραγουδίστρια φορούσε ένα μακρύ μπεζ φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα με τις ρυθμίσεις του φωτός στη σκηνή. Συνοδεύεται από τρεις γυναίκες και έναν άντρα στα φωνητικά ντυμένοι στα μαύρα. Το άντρας τραγουδιστής, Cleveland Watkiss, έχει μία από τις καλύτερες φωνές στον κόσμο της τζαζ και τον αποκαλούν ο θρύλος της τζαζ. Όλοι οι τέσσερις τραγουδιστές στα φωνητικά θαυμάζουν την Zlata ως άτομο και ως τραγουδίστρια και συγκρίνουν τη φωνή της με τη φωνή της Celine Dion.

Δείτε φωτογραφίες από την 1η πρόβα και από τα παρασκήνια: 














0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.